Thursday, 3 May 2012

dengan ape yg jady , ikatan kami semakin kuat , mungkin masih ramai lg org menyanyangi perhubungan kami . walaupon bukan lah restu nye dari family dia . alhamdulilah , semakin sikit demi sedikit shye semakin pulih kemase yg asal .. harus melupakan kenangan silap yg banyak memberi pengalaman baru . mahupun sedih dengan si dia . ikatan aku dgn dia x sekuat ikatan aku dengan rizwan . . aku harap kau bahagia dgn new life . aku turut menumpang bahagia .. terut membahagia melihat kesenagan kau disisi org yg tersayang .. maaf kan aku andai ini yg terjady akhirnye .. x perlu di ungkap , x perlu di bias , biar lah memori ini hanye di minda utk menjady peringatan yg abadi .

Tuesday, 3 January 2012

hey,sory  lame dah x ubah suai blogger ! hehe buzy asyik korje saje ! :Dade cter2 baru lah .. nice !

Tuesday, 6 September 2011

sendiri

banyak yg berlaku dlm hidup aku .. aku harap,lepas niy kau akan bahagia di samping family kau tersayang ..maaf kan aku,kerna aku dah kurang ajar nan akak kau .. lepas ape yg terjady semua niy,aku akan jady kan pengajaran..aku cube hidup tanpa kau n family aku sendry,bkn maksod aku nak buang family aku,tpi sekarang,aku ingin pergi jauh2 dry mereka.. rase tertekan sgat2 .. mungkin ini takdir aku .. bile aku sudah reda,aku pulang lah ke pangkuan nye .. ape sekarang yg aku fikirkan,ape yg aku akan lakukan selepas ini utk sare hidup aku ! aku cube,dan terus mencube .. ape yg abg aku buat pade aku,mmg aku tidak maaf kan .. mak,ayah .. maaf sbb aku x kan pulang ke rumah .. maaf kalau aku menderhaka dengan sesiapa sekly pon .. maaf kan aku kalau aku pergi tanpe memohon maaf ..

Friday, 17 June 2011

aku tak kisah , ape yg kau nak buad !

ape yg aku nak ckp,mmg dry hati .. aku dah malaz dan penat menipu dgn diri sendiri .. aku tahu ape risiko yg akan terjady .. but smpai bile lg aku nak simpan bende niy .. yg menyiksa diri aku sendry .. aku x kuat mcm org lain..tpi aku akan tahan semane yg aku mampu ..

Wednesday, 18 May 2011

majlis pertunagan ayu n iwan

hye u all ! guys nanti jmpt dtg umah ok, insyaalah klau jady 11/6.. majlis pertunagan ,...niy kisah serbe sedikit tentang aku sebelom majlis ..korg2 rindu u all ! muahhh ..

Sunday, 24 April 2011

skinny

baru update blog,x tau nak buat mcm mane..mlaz jew...hehe..
tapi niy lah yg jady ..now blog niy di tujukan kepade rizwan yen yg tgah merajuk,ayu pon x sure nganjok sbb ape...klau dye rase syg ayu,dye kol lah ayu nanti...hmm i dont care lah just happy happy saja ...

Wednesday, 23 March 2011

andai dapat ku undur kan masa

result spm pon dah keluar,hmm malang nye,aku x dew lah dapat result yg best seperti kawan2 aku ..mmg padan lah nan aku,dulu cikgu tgah mengajar,aku titow lah,berborak lah,x dew lam kelas lah ..hmm..tau salah aku..tpi semua tue x boley berpatah balik,semua telah ditakdir kan ..sedih,mmg lah sedih,orang semua cakap pasal spm,aku tunduk sbb aku malu..,aku rase diperli pon ade ..tpi aku redha,itu lah kenyataan nye ..rase menyesal pon,x gune,bende dah berlalu ..pape pon aku bersyukur kerna Tuhan memberi aku sedikit lakaran senyuman di wajah mak ayah aku..aku tahu hati diorg mesti sedih dgn keputusan aku,tpi insaallah,aku akan usaha lg sehingga mak ayah aku menitis kan airmata kegembiraan ..

my pic

my pic
my bio

I made this widget at MyFlashFetish.com.